Foto-illustratie

Claire tekent al het artwork voor de podcast. Om ervoor te kunnen zorgen dat we de podcast kunnen blijven maken, wil ze haar tekenkunsten ook voor jou ter beschikking stellen.

Laat een dierbare foto vereeuwigen in een (digitale) illustratie. Leuk voor bijvoorbeeld

  • Een valentijnscadeautje

  • Een verjaardagscadeau

  • Een geboortegeschenk

  • Zomaar! :-)

Werkwijze

1.

Mail ons je wensen en foto waar Claire mee kan werken. We spreken een prijs af, gebaseerd op de prijslijst. Daarna gaat ze aan de slag.

Doorgaans heeft Claire binnen een week een illustratie af, maar als er wachtrij is, kan het langer duren. Communiceer daarom altijd even wanneer je je illustratie nodig hebt, bijvoorbeeld als het voor een verjaardag is. Let er wel op dat je alleen een digitaal bestand krijgt en er nog tijd overheen gaat als je het bestand later zelf gaat afdrukken.

 

2.

Claire gaat aan de slag. Ze stuurt je het lijnwerk en vraagt om feedback. 

3.

Feedback? Dan past Claire dit aan totdat je tevreden bent. Tevreden? Mooi! Claire gaat verder met het inkleuren van je bestelling. Ondertussen stuurt Jeroen je de factuur (of Tikkie).

4.

Je illustratie wordt ingekleurd en voorzien van highlights en schaduwen. Hij is af! We sturen 'm naar je en vragen of je nog aanpassingen hebt.

5.

Je illustratie wordt ingekleurd en voorzien van highlights en schaduwen. Hij is af! We sturen 'm naar je en vragen of je nog aanpassingen hebt.

JPEG-afbeelding-70BB726A3C3A-1.JPEG

Prijzen

  • Per persoon / dier          €15*

 

*Dit is een indicatie. De uiteindelijk prijs kan verschillen per foto, afhankelijk van hoe ingewikkeld de foto is. De prijs spreken we vooraf af.

Je ontvangt een digitale illustratie. Afdrukken zit dus niet bij de prijs inbegrepen.

Je krijgt je illustratie in .jpg, .png en .pdf zodat je 'm zelf kunt laten afdrukken indien gewenst.

Marlein_en_Broes.jpg