top of page
Stoorzender_De_Podcast.JPG

Stoorzender de Podcast wordt gemaakt door ons: Claire de Groot (links) en Jeroen Sturing (rechts). Claire kampt al een groot deel van haar leven met mentale kwetsbaarheden. Ze genas van anorexia, maar heeft nog steeds aanleg voor depressies. In september 2021 heeft ze na een lang traject de diagnose autisme gekregen. In deze podcast onderzoeken we waar we tegenaanlopen en vechten we voor meer openheid rondom mentale gezondheid.

Claire doet al de illustraties voor de podcast, maar is ook als illustrator in te huren, al is ze wel druk met haar baantje bij een koffie- en lunchzaak. Een mooi logo of illustratie nodig? Neem gerust contact op en dan kijkt Claire of het in haar schema past.

Jeroen is student journalistiek en freelance podcastmaker en journalist. Jeroen is op de hoogte van alle (technische) ontwikkelingen rondom podcasts. Heb je hulp nodig met het opzetten van een podcast of heb je technische hulp nodig?

 

Neem dan contact op.

We staan ook altijd open voor samenwerkingen op het gebied van mentale gezondheid. Ook voor deze kwesties mag je contact opnemen. 

bottom of page