top of page
Stoorzender_De_Podcast.JPG

Stoorzender de Podcast wordt gemaakt door ons: Claire de Groot (links) en Jeroen Sturing (rechts). Claire kampt een groot deel van haar leven al met mentale stoornissen. Ze genas van anorexia, maar heeft nog steeds last van depressies en een dwangstoornis. Daarbij is ze ooit gediagnostiseerd met een persoonlijkheidsstoornis, waarvan we ons nu afvragen of de diagnose autisme passender is. In deze podcast onderzoeken we waar we tegenaanlopen en vechten we voor meer openheid rondom mentale gezondheid.

Claire doet al de illustraties voor de podcast, maar is ook als illustrator in te huren, al is ze wel druk met haar fulltime studie aan de PABO. Een mooi logo of illustratie nodig? Neem gerust contact op en dan kijkt Claire of het in haar schema past.

Jeroen is student journalistiek. Hij doet de montage voor deze en andere podcasts. Jeroen houdt zich ook bezig met de bedrijfsvoering van deze podcast en is op de hoogte van alle (technische) ontwikkelingen rondom podcasts. Heb je hulp nodig met het opzetten van een podcast of heb je technische hulp nodig? Neem dan contact op

bottom of page